Maatwerk reis naar de Filippijnen

Naast een "gewone" vakantie of duikreis hebben wij in de afgelopen jaren vele klanten tijdens een maatwerk vakantie op de Filippijnen mogen begeleiden. Zo zijn er bijvoorbeeld aanstaande ouders die voor een adoptie naar de Filipijnen komen of de geadopteerde kinderen komen met hun vrienden/familie het geboorteland op zoeken. Het is altijd een bijzondere ervaring om mensen hierin te mogen begeleiden.

Het komt ook regelmatig voor dat er een familielid gaat trouwen op de Filippijnen en dat wij het vervoer en accomodatie mogen regelen. Een goede gelegenheid voor ons om onze topografische kennis van de Filippijnen "scherp" te houden want (schoon) familie woont soms op de meest afgelegen lokaties.

Er zijn vele "ontwikkelings" projecten op de Filippijnen en de donateurs uit Nederland komen zo af en toe ook een kijkje nemen. Het is interssant om vanuit ons "eigen" project ervaring uit te wisselen terwijl wij voor hen de logistieke aspecten organiseren.

Naast de hierboven uitgelichte thema's zijn er nog een groot aantal mogelijkheden om uw reis een extra "tintje" mee te geven. Onderstaand een aantal van de vele (thema)reizen die wij in de afgelopen jaren hebben mogen organiseren. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden rond het betreffende thema:

Overwinteren, Fotoreizen, Fietsvakanties, Golven, Surfen, Big Game Fishing, Zeldzame Flora en Fauna, Geschiedenis, etc………