xx xx
logo

Duikrondreis Filipijnen001/306.jpg

Schitterende duikrondreis vanaf € 990,- bij twee personen. Het beste van wat de Filipijnen te bieden heeft, van Walvishaai tot Pigmee Zeepaardjes en van Kleurrijk Koraal tot: Duiken met een makro lens op zoek naar gritters in het zand. Vanaf prijs bij 2 Personen (2PK):

€ 990,-   Reisnummer: 3001


Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via


Korte Omschrijving: Een mooie selectie van de meest populaire duikbestemmingen op de Filippijnen. In de meest complete (21Daagse) variant beginnen we in de -Whaleshark Capitol of the World-, Donsol waar van November tot Mei vrijwel altijd kans is op het spotten van Walvishaaien. We vervolgen de reis met een binnenlandse vlucht naar Cebu en transfer naar Malapascua, -Home of the TresherShark- met het hele jaar door goede kans op deze Vossenhaai. Vervolgens kunt u kiezen tussen een vijf daags verblijf op Bohol of Moalboal waar u zich naast heerlijk ontspannen duiken boven kleurrijk koraal ook uit kunt leven met de makro lens. We sluiten deze spectaculaire duikreis af op het Walhalla voor de fanatieke duiken Dauin, Negros en Apo Eiland. Per duiklokactie boekt u via ons (of ter plekke) het gewenste aantal duiken bij. Deze reis is geschikt voor beginners maar ook de meest ervaren duikers komen volledig aan hun trekken. Wilt u toch (nog) meer of bent u juist op zoek naar nieuwe duikplekken op de Filippijnen neem dan contact met ons op want wij zijn niet alleen bekend op de -hotspots- van de Filippijnen maar organsieren ook reizen naar vrijwel elke veilig te bereizen duiklokatie op de Filippijnen.

Highlights: Walsvishaaien, Vossenhaaien, Mantaroggen, Kleurrijk Koraal en Makro Fotografie

Reisschema:

Dag 1 en 2: Aankomst Manilla (of Cebu) en transfer naar het hotel voor een Hartelijk welkom door één van onze medewerkers, deze zal u wegwijs maken en het programma voor de komende weken in detail met u bespreken.

Dag 3: Binnenlandse vlucht (30 Kg) naar Legaspi en aansluitende transfer naar Donsol, verblijf van drie nachten.

Dag 4 en 5: Twee dagen (prive) boot om de walvishaaien te spotten, let op er mag hier alleen gesnorkeld worden. Het is wel mogelijk om te duiken bij Manta Point of Tigao eiland maar dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Dag 6: Binnenlandse vlucht (30 Kg) van Legaspi naar Cebu en vanwege de transfertijden een (tussen) overnachting in de stad. Gedurende het hoogseizoen is het ook mogelijk om een duiksafari van Donsol direct naar Malapascua via ons bij te boeken en (verliest) u dus geen kostbare duikdagen.

Dag 7: Transfer van Cebu stad naar Malapascua voor een verblijf van vijf nachten aan het mooie strand, het aantal duiken en duikschema stemt u van dag tot dag af met de professionele duikcrew van het resort.

Dag 12: Transfer met boot en minivan van Malapascua naar Bohol of het aan de Westkust van Cebu gelegen Moalboal waar u zich met een ruime keuze uit duikstekken de komende vijf dagen niet zult vervelen. Bovendien zijn zowel Moalboal als Bohol geschikt voor de (niet) duiker om een dagje te relaxen, fietsen, wandelen of kaykken.

Dag 17: Vertrek per boot en minivan naar Negros (Dauin) voor een verblijf van vier dagen in dit duikparadijs. Maak een dagtrip naar Apo eiland, Siquior of duik voor de kust op een van de spectaulaire duikstekken.

Dag 21: Transfer van Dauin naar het vliegveld van Dumaguette en aansluitende binnenlandse vlucht naar Cebu of Manilla, hiervandaan kunt u de reis verlenegen of terugvliegen naar huis.

Tijdens deze reis verblijven we in de volgende (duik) resorts: Elysia (Donsol), Exotic (Malapascua), SeaQuest (Bohol), Turtle Bay (Moalboal) en Mike's (Dauin). Al deze resorts staan onder buitenlands management en staan garant voor een professionele en veilige duikbegeleiding. Op de website's van deze resorts vindt u meer informatie over de accomodatie en duiklocaties. Uiteraard kunnen wij onze (standaard) keuze van duikresorts aanpassen aan uw voorkeuren of speciale wensen.

Inbegrepen in de 21 Daagse individuele duik rondreis van € 2.190,- per persoon zijn:

Binnenlandse vluchten (3x): naar Legaspi, naar Cebu en terug van Dumaguette naar Manilla of Cebu.

  • 19 Overnachtingen op basis van logies en ontbijt in genoemde (duik) resorts op basis van een 2PK.
  • Alle aansluitende transfers per boot en (aircon) personenauto of minibusje.
  • Twee dagen (prive) excursie Walvishaaien, snorkelen bij Donsol.

Tijdens de (optioneel bij te boeken) duiken: Engels sprekende zeer professionele (duik) gidsen. Er wordt in kleine groepen van gelijkgezinde duikers en van gelijk niveau gedoken. Een duik op basis van fles, lood, boot en gids boekt u al vanaf € 25,- / duik. Uitrusting, Nitrox en of aanvullende duikopleidingen zijn eenvoudig via ons bij te boeken.

Niet inbegrepen zijn: Overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Vliegreis van en naar de Filippijnen, deze kunt u zelf boeken of kijk op onze site naar de aanbiedingen. Indien u via ons tickets boekt houden wij altijd rekening met minimaal 30kg bagage.

Vanaf Prijzen en Varianten:

13 Daagse duikreis Malapascua en Bohol of Moalboal met 11overnachtingen, € 990,- PP (2PK)

17 Daagse duikreis Malapascua, Bohol of Moalboal en Negros met 15overnachtingen € 1.390,- PP (2PK)

17 Daagse duikreis Donsol, Malapascua en Bohol of Moalboal met 15overnachtingen € 1.790,- PP (2PK)

21 Daagse duikreis Donsol, Malapascua, Bohol of Moalboal en Negros 19overnachtingen € 2.190,- PP (2PK)

Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via