xx xx
logo

3 Dagen Aankomst Pakket Manilla001/332.jpg

Een ontspannen en comfortabele start van uw vakantie op de Filippijnen. Wij pikken u op van het vliegveld en maken u de eerste dagen wegwijs in Manilla. U verblijft in een goed middenklasse hotel naar keuze in Malate of Intramuros. Op de dag na aankomst maken we een City toer naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Prijs op basis van twee personen (2PK)

€ 195,-   Reisnummer: 3006


Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via


Korte Omschrijving en programma: Wij halen u op van het Ninoy Aquino vliegveld midden in de nooit slapende stad Manila. Niemand weet hoeveel mensen hier wonen. De schattingen lopen uiteen van 8 tot meer dan 25 miljoen. We brengen u naar het Orchid Garden Suites. Dit is een middenklasse toeristen hotel in de wijk Malate. Het hotel ligt op loopafstand van winkelcentra en de jachthaven van Manila waar het s’avonds goed vertoeven is aan het water. Alle kamers beschikken over airconditioning, warm/koud stromend water en kabel televisie. Het hotel heeft een eigen zwembad en het buffet ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Bij aankomst in het hotel heet een (NL'se) vertegenwoordig(st)er van ons kantoor u welkom en maakt u wegwijs op de Filippijnen.

Dag 2: Tijdens onze -AquAmazing- City toer overlegt onze gids met u hoe we deze dag het beste kunnen benutten want Manila is een stad met veel attracties. Intramouros (de oude stad 'binnen de muren') met de kathedraal en gebouwen uit de Spaanse en Amerikaanse koloniale tijd. Indrukwekkend is de oude Spaanse vesting, Fort Santiago, dat gebouwd werd om Manila te beschermen tegen de invallen van de Nederlanders. Bezoek het Rizal park, één van de vele kleurrijke markten of een luxe winkelcentrum waar je voor verrassend lage prijzen veel mooie dingen kunt kopen. Of bezoek de Chinese begraafplaats. Het is niet gebruikelijk om een kerkhof in een toeristisch programma op te nemen maar deze is heel bijzonder. Er zijn straten, met huisjes en gebouwen soms met brievenbussen, warm en koud water. U kunt ook een bezoek brengen aan het bij veel mensen nog onbekende -Museum of the Philippine People- waar u onder andere onze zeeheld -Olivier van Noort- zult tegenkomen. Dag 3: Na het ontbijt eindigt deze toer.

Inbegrepen in dit individuele programma: twee overnachtingen op basis van logies en ontbijt in een superior kamer van het Orchid Garden Suites (Malate) of op basis van logies only in een Queen Suite van het White Knights Hotel in Intramuros. Pick up van het vliegveld in Manilla en welkomstdrankje in het hotel. Entrees voor musea en bezienswaardigheden zoals omschreven. Engels sprekende chauffeurs/gidsen.

Niet inbegrepen zijn: Overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Vliegreis van en naar de Filippijnen.

Optioneel: Manila is een stad waar (stinkend) rijk en (straat) arm naast elkaar overleven en kent vele gezichten. Het is aan u om te bepalen welke kant van Manila u wilt herinneren. Een -Slum- toer georganiseerd door de eigen bewoners van de krottenwijken behoort ook tot de mogelijkheden. Een bezoek aan een (lokale) markt met uitsluitend biologische producten of een bezoek aan één van de grootste winkelcentra van Azie. U kunt uw citytoer ook afsluiten met een romantische dinner cruise, eten in een restaurant met zingende koks en bediening of onder begeleiding van een culterele show.

Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via