xx xx
logo

4 Dagen Donsol en Mayon vulkaan001/349.jpg

Deze korte maar exclusieve tour combineert de vier basis elementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. U bezoekt een nog actieve vulkaan, zwemt met de grootste vissen ter wereld en maakt s'avonds een riviertocht naar de vuurvliegjes. Prijs op basis van twee personen (2PK)

€ 595,-   Reisnummer: 3007
Prijs bij vier personen (2x2PK) € 495,00


Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via


Korte Omschrijving: Deze tour begint in Manila met een binnenlandse vlucht naar Legaspi en de Mayon vulkaan. Bij de landing hebben we een schitterend uitzicht op deze nog altijd actieve vulkaan. Vanuit het provinciestadje Legaspi rijden we door kokos-, ananas- en bananen plantages in ca. 90minuten naar de “Whaleshark Capitol of the World” Donsol. Hier verblijft u drie nachten in één van de direct aan het strand gelegen resorts. Van november tot en met mei komen hier walvishaaien af op het voedselrijke water in de straat van Burias. De walvishaaien, lokaal ook wel “Butandeng” genoemd zijn de grootste vissen ter wereld. Zij kunnen wel 18 meter lang worden. Toch zijn het uiterst nieuwsgierige en aardige dieren. Per lokale banca boot hebben we een goede kans om hen te “spotten”. We kunnen zelfs zwemmen en snorkelen met deze, uitsluitend plankton etende haaien. Op één van de avonden dat u hier verblijft staat er een mooie tocht naar de vuurvliegjes op het programma.

Reisschema: Op de eerste dag pikken wij u op van uw hotel in Manila of Cebu en brengen u naar het vliegveld voor een binnenlandse vlucht naar Legaspi. Voordat we in circa 1,5uur naar het strandhotel in Donsol rijden bezoeken we de ruines van het door een uitbarsting van de Mayon vulkaan getroffen plaatsje Cagsawa.

Dag 2 & 3: Na het ontbijt is het dan zover, we gaan de walvishaaien spotten. Met een boot gaan we de zee op. Onze gidsen staan op de uitkijk en zullen voor ons als eerste de walvishaaien spotten. Na een teken van hen springen wij het water in om te zwemmen en te snorkelen met deze (uitsluitend plankton etende) haaien. Na deze unieke ervaring gaan we terug naar het hotel, aan de Baai van Sorsogon en kunt u de de rest van de dag onstpannen bij het strand of zwembad. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de omgeving verder verkennen.Een van deze avonden staat er een excursie naar de vuurvliegjes op het programma.

Dag 4: Vandaag rijden we terug naar Legaspi met de majestueuze, kegel-vormige, nog altijd actieve, vulkaan Mayon en checken in voor een binnelandse vlucht naar (keuze) Cebu of Manila. Na de landing in Cebu of Manila eindigt deze toer of kunt u aanvangen met een van onze andere individuele tours.

Inbegrepen in dit individuele reisprogramma: Drie hotelovernachtingen in het Elysia hotel in Donsol op basis van logies met ontbijt, retourvliegtickets Manila of Cebu / Legaspi en aansluitend vervoer naar het hotel in Donsol, twee dagen privé gebruik van boot met gidsen, avondexcursie naar de vuurvliegjes. Snorkeluitrusting is wel bij de prijs inbegrepen maar wij adviseren u om voor het comfort eigen uitrusting mee te nemen.

Niet inbegrepen: Vliegreis van en naar de Filippijnen, overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Binnenlandse luchthavenbelasting van enkele euro's per vlucht.

Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via