xx xx
logo

12 Dagen eilandhoppen Filipijnen001/384.jpg

Highlights Cebu City tour en Bohol (Chocolade heuvels, Spookdiertjes), Siquijor en Apo Eiland.

Inbegrepen Elf overnachtingen op basis van logies en ontbijt in middenklasse hotels met airco en zwembad. Transfers, Excursies en vervoer op basis van (airconditioned) personenauto of minibusje. Alle entrees tijdens excursies zoals omschreven, benodigde boottickets. Engels sprekende chauffeurs/gidsen.

Niet inbegrepen Overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Optionele tours/duiken tijdens de -vrije- dagen. Vliegreis Filippijnen, deze verzorgen wij graag voor u in samenwerking met onze Nederlandse agent.

€ 1.090,-   Reisnummer: 3016


Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via


Korte beschrijving Maak een heerlijke vakantie naar het hart van de Filipijnen en bezoek vier eilanden in de Visayas. Tijdens de Cebu stadsexcursie bezoekt u de kerk van het heilige kindje “St. Nino de Cebu”. Dit beeldje werd door de Portugese wereldreiziger in Spaanse dienst “Ferdinant Magellan” in 1521 aan de lokale bevolking geschonken. Hij introduceerde hiermee het Katholieke geloof op de Filippijnen. Via Negros gaat de reis verder naar Siquijor waar u heerlijk kunt relaxen aan het witte zandstrand of (optioneel) een dagexcursie maken naar Apo eiland (één van de toplocaties in de Filippijnen om te duiken en/of snorkelen) De reis sluiten we af op Bohol met de fascinerende “Chocolade heuvels” en “Tarsirs”, die vanwege hun bolle ogen ook wel “spookdiertje” worden genoemd.

Reisschema Aankomst Cebu, Dag 1 Transfer naar het hotel voor een hartelijk welkom door één van onze medewerkers, deze zal u wegwijs maken in de stad en het programma in detail met u bespreken. Dag 2: Privé stads excursie Cebu met o.a.een bezoek aan St. Nino kerk, Fort San Pedro en het -Beverly Hills van Cebu. Dag 3: U kunt deze dag op eigen gelegenheid Cebu verder verkennen, of winkelen in één van de super de luxe winkelcentra.

Cebu/Negros, Dag 4 Mooie rit naar het zuiden van Cebu met onderweg de mogelijkheid walvishaaien te zien bij het plaatsje Oslob, aansluitend boottransfer naar Negros waar we in Dumaguette overnachten.

Siquior, Dag 5 t/m 8 Boottransfer (circa 1uur) naar Siquior het magische eiland met de mooiste witte stranden waar we vier nachten slapen Het resort ligt direct aan het parelwitte strand. Vanaf het zwembad kijkt u uit over de azuur blauwe zee dus u kunt deze dagen heerlijk ontspannen. U kunt ook een uitstapje over het eiland maken of naar het Apo Island (optioneel, bij de receptie van het resort te regelen). Apo eiland is bekend van het prachtige koraalrif dat onderdeel uitmaakt van het Apo Island Marine Sanctuary.

Bohol, Dag 9 t/m 11 U ruilt het ene mooie eiland in voor het andere: vandaag gaat u per ferry naar Bohol en verblijft aan het gezellig drukke strand van Alona. Hier zijn anders dan op Siquior meer mogelijkheden voor avond-/nachtleven. U kunt deze dagen kiezen uit twee mogelijkheden: a) Een eilandtour over het eiland Bohol of b) Een dag tropisch eilandhopen naar Balicasag en Pamilacan eiland. De andere dag kunt u (optioneel) bijvoorbeeld een dagje mountainbikes huren.

Vertrek, Dag 12 Vandaag is het tijd om Bohol te verlaten. Per snelle ferry reist u van Bohol naar de haven van Cebu en aansluitend door naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar huis. Uiteraard kunt u ook uw reis verlengen met één van onze bouwstenen op deze site.

Tijdens deze rondreis maken wij gebruik van o.a. de volgende hotels Montebello Villa Hotel (Cebu), CocoGrove beach resort (Siquior), Pyramid resort (Bohol). Voor een impressie van deze hotels kunt op de betreffende websites van de hotels een kijkje nemen. Voor algemene informatie en prijs/kwaliteit verhouding van hotels op de Filippijnen verwijzen wij naar de reisinformatie op onze website. Uiteraard kunnen wij onze (standaard) keuze van hotels aanpassen aan uw wensen en budget.

Inbegrepen in deze individuele rondreis zijn Elf overnachtingen op basis van logies en ontbijt in middenklasse hotels met airco en meestal een zwembad. Transfers, Excursies en vervoer op basis van (airconditioned) personenauto of minibusje. Alle entrees voor musea en bezienswaardigheden zoals omschreven. Excursies zoals omschreven alsmede benodigde boottickets. Engels sprekende chauffeurs/gidsen.

Niet inbegrepen zijn Overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Optionele tours/duiken tijdens de “vrije” dagen op Siquior en Bohol, Vliegreis van en naar de Filippijnen, deze kunnen wij in samenwerking met onze Nederlandse agent ook voor u verzorgen.

Vertrek en aankomst Deze tour begint en eindigt in Cebu of u kunt hem eenvoudig combineren met een verblijf op één van de andere eilanden zoals bijvoorbeeld Luzon. Het vervoer naar Cebu of Bohol boekt u dan via ons bij.

Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via