xx xx
logo

Palawan Experience001/419.jpg

Een indrukwekkende reis naar het eiland Palawan met vele mogelijkheden om de exacte reisroute en accommodatie aan te passen aan uw gewenste mate van comfort.

€ 1.190,-   Reisnummer: 3022


Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via


Korte Omschrijving Tijdens deze rondreis ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van Palawan: de Underground river (Unesco Werelderfgoedlijst), Honda Bay (optioneel) en natuurlijk El Nido, waar u een kayaktocht maakt en gaat eilandhoppen.Tevens is er een stadsexcursie in Puerto Princesa met o.a. een bezoek aan de Iwahig gevangenis inbegrepen, Bij El Nido geniet u van strand en maakt een excursie in de Bacuit archipel met z'n honderden eilandjes en leisteen rotsformaties. Op El Nido kunt u zelfs kamperen op één van de schitterende eilandjes in de Bacuit archipel. Om de tocht over de ondergrondse rivier zo exclusief mogelijk mee te maken zou u kunnen overwegen om de dag voor deze excursie te overnachten op Sabang Beach in bijvoorbeeld het mooi gelegen Daluyon Resort. Natuurlijk is de reis verder naar wens uit te breiden, bijvoorbeeld met een aantal nachten in Manila of Cebu , of een (korte) trip naar de rijstterrassen van Banaue.

Highlights Citytour Puerto Princessa met een bezoek aan de Iwahig gevangenis, Underground river, Eilandhoppen El Nido en de Bacuit Archipel.

Reisschema

 • Dag 1 en 2: Aankomst Manilla of Cebu en transfer naar het hotel voor een hartelijk welkom door één van onze medewerkers, deze zal u wegwijs maken in de stad en het programma in detail met u bespreken.
 • Dag 3: Binnenlandse vlucht van Cebu of Manilla naar Palawan, Puerto Princessa (PPS) Citytour en 2x overnachten.
 • Dag 4: Dagexcursie naar de beroemde Underground River van Palawan, Lunch aan het strand van Sabang.
 • Dag 5: (Shared) transfer van PPS naar El Nido met aansluitend zes overnachtingen in El Nido.
 • Dag 6 t/m 10: Vijf dagen ter vrije besteding met in ieder geval 2 (shared) excursies in de Bacuit archipel inbegrepen.
 • Dag 11: (Shared) transfer van El Nido naar PPS en nog een overnachting in PPS.
 • Dag 12: Binnenlandse vlucht van PPS naar Manila of Cebu en een laatste overnachting voor vertrek naar Europa.
 • Dag 13: Transfer naar het vliegveld in Cebu of Manilla voor de terugvlucht.

Tijdens deze rondreis maken wij gebruik van o.a. de volgende hotels Orchid Garden Suites Hotel, Asturias Hotel, Orange Pearl Beach Resort en Montebello Villa Hotel. Voor algemene informatie en prijs/kwaliteit verhouding van hotels op de Filippijnen verwijzen wij naar de reisinformatie op onze website. Uiteraard kunnen wij onze (standaard) keuze van hotels aanpassen aan uw wensen en budget. Voor een meerprijs van € 150,- kunt u bijvoorbeeld verblijven in het (Boutique) Jungle Spa Resort Atremaru, waar onder anderen ook 3OpReis en Santé magazine op bezoek kwamen.

Inbegrepen in deze individuele rondreis zijn

 • 11 Overnachtingen op basis van logies en ontbijt in middenklasse hotels met airco en meestal een zwembad.
 • Transfers en vervoer op basis van shared (airco) personenauto of minibusje.
 • Binnenlandse vluchten Manila/Cebu-Palawan en Palawan-Cebu/Manilla.
 • Alle entrees voor musea en bezienswaardigheden zoals omschreven.
 • Excursies zoals omschreven op basis van seat in coach of boot.
 • Engels sprekende chauffeurs/gidsen.

Niet inbegrepen zijn Overige maaltijden, dranken, fooien en uitgaven van persoonlijke aard. Optionele tours/duiken tijdens de “vrije” dagen in El Nido, Vliegreis van en naar de Filippijnen, deze kunt u zelf boeken of kijk op onze site naar de aanbiedingen.

Vertrek en aankomst Deze tour kunt u naar keuze in Manilla of Cebu aanvangen of afsluiten.

Wilt u deze reis boeken of meer weten over deze tour of het programma in detail bekijken of deze reis op maat laten maken naar uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Het verplicht u tot niets! Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk wordt teruggebeld of gemaild door onze specialist om uw wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken via Contact of snel via