Reiskoffer • 0 producten + -
    Reiskoffer is leeg

Individuele rondreizen naar de Filipijnen voor een vakantie op maat

Al onze rondreizen zijn op individuele basis. Dit betekend dat u met privé chauffeur en auto op stap gaat. Op deze wijze is er dus altijd gelegenheid om onderweg te stoppen voor foto's, uit te stappen om contact te maken met de lokale bevolking of even het rijstveld in te lopen. Onze Filippijnse chauffeurs spreken goed Engels en alleen al door met hen op stap te gaan komt u veel over de lokale cultuur te weten. Veel van onze klanten houden hier blijvend goede herinneringen en contact aan over.  In het noorden van Luzon en de Mountainprovince maken wij gebruik van lokale gidsen die zelf uit de bergdorpen komen en als geen ander over "hun" cultuur kunnen vertellen.

Ter illustratie van de mogelijkheden en prijzen hebben wij een aantal rondreizen voor u samengesteld. Deze bestrijken zeer interessante delen van de Filippijnen. Op de pagina met onze bouwstenen heeft u de keuze uit nog vele andere bestemmingen op basis waarvan wij uw ideale reis kunnen samenstellen of de hier genoemde rondreizen kunnen uitbreiden.

Onze specialiteit is maatwerk reizen naar de Filipijnen. De op onze website genoemde voorbeeld vakanties geven u een indruk van de prijzen en mogelijkheden met AquAmazing Philippines. Staat de bestemming van uw keuze hier niet bij of heeft u specifieke individuele wensen neem dan gerust contact met ons op, wij vinden vrijwel altijd een oplossing voor de perfecte vakantie op maat.